Smlouva: Smlouva o dílo

Informace o smlouvě

stav E-ZAK Zveřejněno
Smlouva je veřejně přístupná.

DBID: 1562
Datum uzavření smlouvy: 03.07.2019
Rámcová dohoda: Ne
Vícestranná smlouva: Ne
Anonymizace metadat: Ne
Zadavatel je: plátce
Cena v Kč bez DPH: 1 280 347,00

Název (předmět)

Smlouva o dílo

Stručný popis

Smlouva o dílo
uzavřená dle § 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění

Číslo smlouvy zhotovitele: 05/19D008
Číslo smlouvy objednatele:

I. Smluvní strany:

Objednatel: KH TEBIS spol. s.r.o.
Se sídlem: Puškinova 641, Kutná Hora, PSČ 284 01
IČO: 47542713
DIČ: CZ47542713
Zastoupení: ing. Tomáš Pilc - jednatel
Kontaktní osoby: Antonín Drahokoupil – vedoucí provozu
Bankovní spojení: ČSOB č.ú. 207972069/0300
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C,
vložka 25952

(dále jen „objednatel“ )
a

Zhotovitel: JM-TOP s.r.o.
Se sídlem: Komenského 99, Holice, PSČ 534 01
IČO: 05997519
DIČ: CZ05997518
Zastoupení: Tomáš Jílek – jednatel
Lubomír Malát - jednatel
Bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., č.ú.: 4629993319/800
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 39115.

(dále jen „zhotovitel“)

II. Předmět a místo plnění
1. Touto smlouvou o dílo se zhotovitel zavazuje na svůj náklad a nebezpečí pro objednatele zhotovit dílo - stavbu, tj. provést soubor prací, dodávek a služeb pro stavbu
„HV a PS Maxihit, Kutná Hora“
a objednatel se zavazuje řádně provedené dílo převzít a uhradit jeho cenu dle článku IV. této smlouvy.
2. Dílem dle této smlouvy je provedení stavebně montážních prací stavby HV a PS Maxihit, Kutná Hora (dále také jen „stavba“) a uvedení stavby do provozu .
3. Jedná se o montáž nové horkovodní přípojky z předizolovaného potrubí a výstavbu nové předávací stanice tepla Maxihit dle projektové dokumentace vypracované projekční kanceláří EVČ s.r.o. Arnošta z Pardubic 676, Pardubice v 05/2018 (dále též jen „PD“), včetně uvedení díla do provozu.
4. Zhotovitel podpisem této smlouvy potvrzuje, že od objednatele obdržel technické připojovací podmínky a že se s nimi řádně seznámil.
5. V případě jakéhokoli vnitřního rozporu, který nebude možné překlenout souladným výkladem všech dokumentů, má přednost tato smlouva před projektovou dokumentací.
6. Zhotovitel je povinen provést veškeré související úkony nezbytné k provedení a dokončení díla a zajištění jeho funkčnosti bez ohledu na to, zda jsou popsány v této smlouvě.
7. Celé dílo zhotovitel provede dle technických připojovacích podmínek objednatele a standardů objednatele, se kterými byl zhotovitel seznámen před podpisem této smlouvy, zadávacích podmínek, platných a doporučených ČSN, a platných právních předpisů a technických norem, které se tímto pro smluvní strany stávají závazné. Celé dílo zhotovitel provede z kvalitních nových materiálů I. jakosti.
8. Zhotovitel splní závazek provést dílo, jestliže dílo provede řádně v souladu s podmínkami uvedenými v této smlouvě. Předání a převzetí díla bez vad a nedodělků bude potvrzeno protokolem o předání a převzetí díla podepsaným oběma smluvními stranami.
9. Zhotovitel se zavazuje sjednané dílo provést s odbornou péčí, přitom je povinen dodržet příslušné technické normy, vztahující se k prováděnému dílu. Dílo musí být provedeno v souladu s touto smlouvou a nesmí mít nedostatky, které brání použití díla k určenému nebo obvyklému účelu.
10. V případě, že dílo bude vykazovat vady nebo drobné nedodělky nebránící užívání díla, je objednatel oprávněn odchylně od ust. § 2628 občanského zákoníku převzetí díla odmítnout, anebo dílo převzít s tím, že tato skutečnost bude uvedena v předávacím protokolu společně se lhůtou pro jejich odstranění. O odstranění těchto nedodělků jsou smluvní strany povinny sepsat protokol o odstranění nedodělků.

III. Termíny plnění
1. Smluvní strany se dohodly na následujících termínech plnění:
Předání staveniště: do 30.6.2019
Vysazení odbočky včetně uzavíracích armatur do 20.9.2019
Dokončení a zprovoznění horkovodu do objektu do 30 dnů po písemné výzvě
Dokončení a zprovoznění nové předávací stanice do 30 dnů po písemné výzvě
Dokončení díla předpoklad do 20.12.2019
V případě, že staveniště objednatel nepředá z důvodů na své straně do uvedeného termínu, posunou se ostatní termíny o stejný časový úsek, v jakém bude objednatel v prodlení s předáním staveniště.
IV. Cena díla
1. Cena díla je pevná a konečná a zahrnuje náklady na zařízení staveniště a všechny další potřebné náklady na realizaci díla a bez DPH činí

1 280 347,- Kč

2. Součástí ceny díla jsou veškeré náklady zhotovitele nutné k provedení díla, zejména, náklady na zařízení staveniště, náklady na dodávku materiálu, náklady za užívání ploch pro realizaci stavby, náklady na likvidaci demontovaného materiálu včetně ceny za uložení na skládku a jakékoli další náklady potřebné pro řádnou realizaci díla.
3. Zhotovitel potvrzuje, že cena výše uvedená je pevná a konečná a že není určena odhadem. Ustanovení § 2612 se pro smluvní vztah založený touto smlouvou neuplatní.
4. DPH bude účtována dle platných předpisů v době plnění díla.
5. K ceně stavebních a montážních prací (spadají pod kód CZ-CPA 41 až 43) v souladu s ust. § 92a zákona o DPH nebude účtována daň z přidané hodnoty.


V. Platební podmínky
1. Po dokončení a zprovoznění horkovodu v nové trase k PS Maxihit může zhotovitel vystavit dílčí fakturu ve výši 850 000,-Kč. O tomto dokončení části díla bude sepsán zápis o dílčím plnění, který bude přiložen k faktuře.
2. Po provedení, předání a převzetí dokončeného díla, které smluvní strany potvrdí podpisem zápisu o předání a převzetí dokončeného díla (dále také jen „předávací protokol“), vystaví zhotovitel nejpozději do 14 dnů daňový doklad – fakturu ve výši zbývající části ceny díla.
3. Faktura musí obsahovat veškeré účetní a daňové náležitosti podle platných právních předpisů a číslo smlouvy přidělené objednatelem. Součástí faktury bude kopie předávacího protokolu. Nebude-li faktura obsahovat všechny výše uvedené náležitosti, je objednatel oprávněn takovou fakturu vrátit a nedostane se tímto do prodlení s platbou.
4. Při případném převzetí dokončeného díla s drobnými nedodělky (jestliže se objednatel rozhodne takové dílo převzít) je objednatel oprávněn z celkové ceny díla bez DPH pozastavit 10 % (dále jen „pozastávka“) do doby odstranění těchto nedodělků. Termín odstranění nedodělků bude stanoven v předávacím protokolu.
5. Pozastávku je povinen objednatel uhradit do 30 dnů od odstranění posledního nedodělku, které bude protokolárně potvrzeno oběma smluvními stranami.
6. Splatnost faktury je 30 dnů ode dne jejího doručení objednateli.
7. Smluvní pokuty je objednatel oprávněn započíst proti pohledávce zhotovitele za cenu díla.
8. Zhotovitel prohlašuje, že bankovní účet zhotovitele uvedený v této smlouvě je v souladu se zákonem č. 235/2004 Sb., v platném znění, účtem zveřejněným správcem daně v registru plátců DPH.
9. Zhotovitel prohlašuje, že ke dni podpisu této smlouvy není vůči němu vydáno správcem daně rozhodnutí o nespolehlivém plátci ve smyslu § 106a zákona č. 235/2004 Sb., v platném znění, že takové řízení není vůči němu zahájeno ani vedeno a že u něho nejsou dány podmínky pro zahájení řízení o nespolehlivosti plátce u příslušného správce daně.
10. Zhotovitel se zavazuje, že pokud přestanou platit skutečnosti uvedené v odstavci 8. nebo 9. tohoto článku, neprodleně, t.j. do 5-ti dnů ode dne, kdy skutečnost nastala, tuto skutečnost oznámí objednateli a uzavře s objednatelem dodatek k této smlouvě. Obsahem takového dodatku bude nastavení postupů předjímaných § 109a zákona č. 235/2004 Sb., v platném znění, nebo sjednání práva objednatele zadržet částku odpovídající výši DPH do doby splnění daňové povinnosti zhotovitelem.
11. Zhotovitel souhlasí s tím, že pokud objednatel zjistí, že neplatí prohlášení uvedená v odstavci 8. nebo 9. tohoto článku, je do doby uzavření dodatku k této smlouvě oprávněn zadržet částku odpovídající výši DPH do doby splnění daňové povinnosti zhotovitelem.

VI. Povinnosti objednatele a zhotovitele
1. Objednatel před zahájením prací zhotoviteli protokolárně předá staveniště pro provádění prací. Zhotovitel si prověří staveniště a jeho okolí a seznámí se podrobně se všemi dostupnými údaji a s dokumentací. Pokud některé údaje jsou neúplné, je povinností zhotovitele údaje doplnit; povinnost zhotovitele, jako dodavatele stavebních prací, založená ustanovením § 3 zákona č. 309/2006 Sb., v platném znění, tímto není dotčena.
2. Objednatel předá zhotoviteli po podpisu smlouvy o dílo Projektovou dokumentaci provedení stavby zhotovenou projekční kanceláří EVČ s.r.o. ve třech tištěných vyhotoveních a jednou elektronicky na CD.
3. Zhotovitel bude respektovat podmínky pro provádění prací na stavbě Maxihit, Kutná Hora, které budou zhotoviteli předány před zahájením prací investorem výstavby za účasti zástupce objednatele. Práce budou prováděny v koordinaci s touto stavbou.
4. Zhotovitel je povinen si kompletně zabezpečit zařízení staveniště. Prostor staveniště si zajistí zhotovitel na svůj náklad.
5. Zhotovitel je povinen zajistit bezpečnost všech osob oprávněných k pohybu na staveništi a udržovat staveniště v čistém, bezpečném a uspořádaném stavu za účelem předcházení vzniku škod na zdraví i na majetku.
6. Zhotovitel prokazatelně (např. zápisem do stavebního deníku) seznámí své případné subdodavatele s danými podmínkami na staveništi.
7. Dílo bude provedeno v souladu s platnými obecně závaznými právními předpisy, zejména se stavebním zákonem a předpisy prováděcími a souvisejícími, podle platných ČSN, ČSN/EN a EN a předpisů platných v ČR, které se na předmět díla vztahují. Dále v souladu s předpisy z oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, hygieny práce, ochrany životního prostředí (zákona o odpadech, o chemických látkách, o ochraně ovzduší, o vodách, o ochraně přírody aj.), protipožárními předpisy atd., v souladu s rozhodnutími orgánů státní správy a podmínkami ostatních dotčených účastníků a v souladu s ostatními ustanoveními této smlouvy.
8. Zhotovitel až do konečného předání staveniště po ukončení prací zodpovídá za bezpečné zajištění staveniště vůči okolnímu provozu a chodcům. Zhotovitel po celou dobu realizace díla odpovídá za zabezpečení staveniště dle podmínek nařízení vlády č. 591/2006 Sb., zákona č. 309/2006 Sb., a dalších souvisejících platných právních předpisů. V případě, že bude vůči objednateli uplatněn jakýkoli nárok na náhradu škody v důsledku vzniku škody na majetku či na zdraví v souvislosti s prováděním předmětu plnění podle této smlouvy, je objednatel oprávněn vymáhat tento nárok na zhotoviteli.
9. Nakládání s odpady vzniklými při plnění této smlouvy, zejména pak třídění, shromažďování, skladování, nakládku a odvoz odpadu ke zneškodňování (odstraňování odpadu) zabezpečuje zhotovitel na své náklady, přičemž postupuje podle zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech, v platném znění, a právních předpisů s ním souvisejících. Zhotovitel je původcem odpadů, které vznikly při provádění jeho činnosti, a je tedy povinen plnit povinnosti původce odpadů ve smyslu aplikovatelných právních předpisů.
10. Zhotovitel zodpovídá za to, že veškeré dodávky materiálu budou souhlasit se specifikací uvedenou v projektové dokumentaci a jakost použitého materiálu bude odpovídat příslušným předpisům a normám. Kvalitu dodávek materiálu bude zabezpečovat řádnou kontrolou a přejímkou. Na zařízení, na které se vztahuje zákon č. 22/1997 Sb., doloží zhotovitel příslušný doklad (Prohlášení o shodě, certifikát apod.).
11. Zhotovitel zajistí geodetické vytyčení trasy potrubí dle platné PD a po skončení montáže potrubí zaměření díla ve formátu DWG a DGN ve třech vrstvách.
12. Provozní, sociální, případně i výrobní zařízení staveniště si zabezpečuje zhotovitel na své náklady.
13. Staveniště je zhotovitel povinen střežit, oplotit nebo jinak vhodně zabezpečit a označit údaji o stavbě dle platných předpisů.
14. Zhotovitel je povinen vyzvat objednatele k převzetí prací, které budou v dalším pracovním postupu zakryty nebo se stanou nepřístupnými, a to nejméně 3 pracovní dny předem.
15. Zhotovitel si zajistí detailní projednání podmínek vstupu a provádění prací na dotčených pozemcích a ponese případné úhrady za dočasné pronájmy nebo jiná opatření z těchto podmínek vyplývajících.
16. Zhotovitel si zajistí vyjádření jednotlivých správců sítí a bude dodržovat podmínky uvedené ve vyjádřeních. Dále bude respektovat podmínky dotčených orgánů státní správy a ostatních účastníků a majitelů dotčených pozemků.
17. Zhotovitel je povinen vést stavební deník (dále jen „deník") v souladu s § 157 zákona č. 183/2006 Sb., stavební zákon, v platném znění a v souladu s § 6 a přílohou č. 16 vyhlášky č. 499/2006 Sb. o dokumentaci staveb. Zhotovitel je povinen zapisovat do deníku události denně, deník obsahuje údaje vyhláškou stanovené, popř. objednatelem požadované.
18. Zápis ve stavebním deníku nemůže měnit tuto smlouvu ani její dílčí ujednání.
19. Objednatel vykonává na stavbě občasný technický dozor prostřednictvím svých zástupců.
20. Zástupce objednatele není oprávněn odsouhlasovat změny smluvních ujednání.
21. Zhotovitel odpovídá, že svářecí práce na potrubí a jejich kontrola budou prováděny v rozsahu – minimálně kořen + první vrstva svárů na potrubí horkovodu budou prováděny v ochranné atmosféře /metoda 141/.
22. Zhotovitel vyzve objednatele k převzetí díla písemně minimálně 3 pracovní dny předem zápisem do stavebního deníku a e-mailem kontaktní osobě objednatele.
23. O předání a převzetí dokončeného díla sepíší smluvní strany zápis. Zhotovitel připraví k přejímacímu řízení zejména následující doklady:
• dokumentaci skutečného provedení díla ve třech tištěných vyhotoveních a 3 x na CD v elektronické podobě,
• seznam zařízení, které byl součástí dodávky s jeho pasporty,
• zápisy o provedených zkouškách, atesty a návody k použití výrobků a materiálů, které byly použity při realizaci dodávky, v jazyce českém,
• stavební deník,
• doklady o likvidaci odpadů,
• revizní zprávy a prozatímní provozní předpisy,
• geodetické zaměření liniové části díla ve formátu dwg. nebo dgn. 3 x v digitální formě na CD a 3 x v papírové formě,
• geometrický plán pro vklad věcného břemene ve třech vyhotoveních pro každého majitele dotčených pozemků,
• proměření alarm systému od dodavatele trubek včetně protokolu a grafů,

Veškeré dokumenty ke stavbě zhotovitel předá objednateli ve třech vyhotoveních v českém jazyce.
24. Zhotovitel odpovídá za veškeré škody, které vzniknou objednateli v případě, že zhotovitel použije chybně režim přenesení daňové povinnosti na příjemce plnění dle § 92a zákona o DPH. Zejména bude zhotovitel povinen uhradit objednateli veškeré sankce a penále uložené v té souvislosti objednateli finančním úřadem.
25. Zhotovitel je oprávněn pověřit provedením části nebo celého díla jiný subjekt pouze s předchozím písemným souhlasem objednatele.
26. Zhotovitel není oprávněn přerušit práce na díle za žádných okolností, a to ani v případě zjištění překážek v místě plnění.

VII. Sankce, náhrada škody
1. V případě, že zhotovitel bude v prodlení s plněním díla v termínech podle čl. III. této smlouvy, bude objednatel oprávněn požadovat po zhotoviteli zaplacení smluvní pokuty ve výši 0,1 % z ceny díla bez DPH za každý, byť i jen započatý den prodlení.
2. Jestliže některá ze smluvních stran bude v prodlení s peněžitým plněním dle této smlouvy nebo s peněžitým plněním, ke kterému bude povinna v souvislosti se závazky plynoucími z této smlouvy, vznikne věřiteli právo požadovat po dlužníku úrok z prodlení ve výši 0,1 % z dlužné částky bez DPH za každý i započatý den prodlení.
3. Za prodlení s odstraňováním vad či nedodělků v termínech sjednaných touto smlouvou nebo termínech na základě této smlouvy dohodnutých uhradí zhotovitel objednateli smluvní pokutu ve výši 1.000 Kč za každý den prodlení a vadu či nedodělek. Totéž platí i pro vady nebránící dodávce tepla reklamované v záruční době. Za prodlení s odstraňováním vad bránícím v dodávce tepla reklamovaných v záruční době dle této smlouvy uhradí zhotovitel objednateli smluvní pokutu ve výši 10.000 Kč za každou den prodlení a vadu.
4. Zaplacením smluvní pokuty není dotčeno právo na náhradu škody.
5. Zhotovitel nese odpovědnost za škodu, která objednateli vznikne v důsledku jeho činnosti, prodlení nebo vadného provedení díla.


VIII. Bezpečnost a ochrana při práci
1. Zhotovitel se zavazuje, že se bude při realizaci díla řídit aktuálně platnými právními a ostatními předpisy k zajištění BOZP, PO a ochrany ŽP.
2. Zhotovitel provedl vyhodnocení rizik ze svých činností a pracovní postupy doplní o opatření k eliminaci, resp. snížení těchto rizik. Zhotovitel prohlašuje, že se seznámil s pracovními podmínkami prostředí, ve kterém bude své činnosti provádět, posoudil možná rizika a bezpečnostní opatření promítnul do svých technologických postupů. Potenciální rizika zhotovitele jsou uvedena v příloze č. 1, která je nedílnou součástí této smlouvy.
3. Zhotovitel vybaví své pracovníky i spolupracující osoby osobními ochrannými pracovními prostředky (OOPP) v souladu s identifikovanými riziky.
4. Zhotovitel se zavazuje, že jeho pracovníci budou při výkonu práce používat jednotné pracovní oděvy s označením loga zhotovitele, žluté výstražné reflexní vesty s označením loga zhotovitele a ochranné přilby. Výjimkou pro používání reflexních vest jsou práce, kde to jiné bezpečnostní předpisy zakazují (např. svařování, pálení a podobně).
5. Zhotovitel se zavazuje, že jeho pracovníci budou při výkonu své činnosti v rámci této smlouvy plnit povinnosti uvedené v dokumentu "Pravidla pro dodavatele". Zhotovitel může zahájit práce teprve tehdy, je-li zařízení/pracoviště, na kterém bude pracovat, zajištěno a je mu písemně předáno.

IX. Pojištění
1. Po celou dobu trvání závazků dle této smlouvy (včetně závazků plynoucích z vadného plnění alespoň po dobu záruční lhůty) bude zhotovitel povinen se na své vlastní náklady pojistit, tj. mít uzavřeno pojištění obecné odpovědnosti za škody (z provozní činnosti) a odpovědnosti za škody způsobené vadným výrobkem na majetku a zdraví třetích osob. Pojištění bude sjednáno s limitem plnění alespoň 5 000 000 Kč.
2. Veškeré pojistné smlouvy dosvědčující pojištění podle odst. 1. tohoto článku musí být sjednány za podmínek a u pojišťoven přijatelných pro objednatele (dále jen „pojistná smlouva“). V případě, že předložené smlouvy tyto podmínky nebudou splňovat, bude je zhotovitel povinen upravit neprodleně dle připomínek objednatele.
3. Při podpisu této smlouvy předává zhotovitel objednateli písemné potvrzení od příslušných pojistitelů, že každá pojistná smlouva je účinná. Nejpozději patnáct (15) dnů před vypršením trvání pojistné smlouvy zhotovitel předá objednateli písemné potvrzení od pojistitele, že trvání každé pojistné smlouvy bylo prodlouženo, resp. pojistná smlouva byla znovu uzavřena na další pojistné období. Zhotovitel je povinen udržovat deklarované pojištění dle odst. 1 tohoto článku po celou dobu trvání jeho odpovědnosti za vady díla.
4. Pro případ, že se změní podmínky nebo právní předpisy týkající se odpovědnosti za škodu, bude zhotovitel udržovat takové pojistné částky, případně rozšíří rozsah krytí takovým způsobem, jaký může objednatel v dané době odůvodněně požadovat.
5. V případě, že zhotovitel nezajistí výše uvedené pojištění nebo jej nezajistí včas, může objednatel toto pojištění zajistit sám na náklady zhotovitele, aniž by však k tomu byl povinen.

X. Záruka za jakost
1. Zhotovitel poskytuje objednateli záruku za jakost díla v délce trvání 60 měsíců na horkovod a 24 měsíců na předávací stanici. Záruční doba začíná běžet ode dne protokolárního předání a převzetí dokončeného díla a bylo-li dílo převzato s drobnými vadami či nedodělky, začne běžet ode dne převzetí bezvadného díla.
2. Po dobu záruční doby je zhotovitel povinen odstranit případné vady do 24 hodin, pokud nebude vzájemně dohodnut jiný termín. Zahájení odstraňování vady zahájí zhotovitel do 6 hodin od nahlášení závady objednatelem. Škody vzniklé z důvodu pozdního odstranění reklamované vady jdou k tíži zhotovitele.
3. Jestliže zhotovitel neodstraní vady ve stanoveném termínu, má objednatel právo odstranit vady sám na náklady zhotovitele.

XI. Zvláštní ujednání
1. Zhotovitel přebírá nebezpečí škody na předaném zařízení pro provedení díla v okamžiku jeho protokolárního předání zhotoviteli, předané zařízení však zůstává ve vlastnictví objednatele. Nebezpečí škody přejde zpět na objednatele převzetím bezvadného díla.
2. Za odpadové hospodářství spojené s činností na staveništi odpovídá v plné míře zhotovitel ve smyslu zák. č. 185/2001 Sb, o odpadech, v platném znění. Případné pokuty uložené správními orgány za přestupky a jiné správní delikty v odpadovém hospodářství jdou plně k tíži zhotovitele, včetně náhrad veškerých škod způsobených objednateli a třetím osobám.
3. Pokud se v průběhu prací zjistí nové skutečnosti, o kterých zhotovitel nevěděl, ani vědět nemohl, které podstatně ztíží nebo znemožní provádění díla, je objednatel povinen projednat návrh zhotovitele na odpovídající změnu smluvního závazku.
4. Jakékoliv ujednání pozměňující nebo doplňující tuto smlouvu o dílo zavazují smluvní strany, jen jsou-li učiněna písemnými dodatky podepsanými zástupci obou smluvních stran.
5. Tato smlouva a otázky právních vztahů z ní vzniklých touto smlouvou výslovně neupravené se řídí příslušnými ustanoveními zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění.
6. Jakékoliv skutečnosti vedoucí k ohrožení termínu plnění, kvality a rozsahu díla a ceny, jsou povinny obě strany si navzájem neprodleně oznámit.
7. Objednatel je oprávněn od této smlouvy odstoupit kromě případů uvedených v občanském zákoníku rovněž v případě, že se zhotovitel octne v likvidaci nebo vůči němu bude zahájeno insolvenční řízení.
8. Tato smlouva o dílo nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami.
9. Tato smlouva je vyhotovena ve 4 výtiscích s platností originálu, z nichž objednatel obdrží dvě podepsané vyhotovení a zhotovitel také dvě vyhotovení.
10. Tato smlouva se uzavírá až po úplném konsenzu o všech náležitostech smlouvy. V souladu s ust. § 1740 odst. 3 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, smluvní strany tímto vylučují jakékoliv výhrady, omezení nebo odchylky od znění této smlouvy.

Objednatel: Zhotovitel:

V Kutné Hoře dne V dne





....................................................... .......................................................
Ing. Tomáš Pilc Tomáš Jílek
jednatel společnosti JM-TOP s.r.o.
jednatel společnosti



………………………………………..
Lubomír Malát
JM-TOP s.r.o.
jednatel společnos

Zadavatel

  • Úřední název: KH TEBIS s.r.o.
  • IČO: 47542713
  • Poštovní adresa:
    Puškinská 641
    28401 Kutná Hora
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2017-022628

Veřejné dokumenty

Účastníci smlouvy

Dodatky smlouvy